Bij de firma SYR maak je dan alvast een goede keuze. SYR Motorhomes heeft zich gespecialiseerd in motorhome- (ook wel mobilehome, camper of zwerfwagen) verhuur met een uitmuntende service en begeleiding van de klant.

Door de professionele aanpak en de ernstige benadering bestaat de firma ondertussen reeds meer dan 36 jaar. Het SYR logo is intussen gemeengoed geworden. Vele enthousiaste huurders begonnen hier hun motorhomevakantie in de allerbeste condities. De motorhomes zijn comfortabel en het onderhoud van de huurvloot is onberispelijk. Betrouwbare wagens met een kraaknet interieur en uiterst hygiënische omstandigheden.

√ Nauwgezette controle van ieder belangrijk onderdeel tussen 2 huurklanten in.

√ Diepgaande uitleg over alle aspecten van de motorhome.

√ Bij de afhaling van het voertuig krijg je ook een gedetailleerde handleiding.

S.Y.R. staat voor degelijkheid, service, transparantie. Bij S.Y.R Motorhomes bent u dus zeker aan het juiste adres. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Een handig overzicht:

   Prijzen verhuur SYR motorhomes

   Indelingen verhuur SYR motorhomes

   Huurvoorwaarden SYR motorhomes

Uitrusting huurmotorhomes:

Zonneluifel (afhankelijk van het model), 2 gasflessen, fietsenrek (suppl.), chem. product WC, oprijblokken, elektro-kabels, omvormer, radio- cd – rds, satelliet-antenne (afhankelijk van het model).

Bekijk ons aanbod in het verhuren van motorhomes

Voor meer informatie : 016/477.383

Een vraag aan SYR Motorhomes?

Contacteer ons via het online formulier. Nadat u dit heeft verstuurd nemen wij contact op.De persoonsgegevens die u ons meedeelt worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen en worden niet doorgegeven aan derden.