S.Y.R Motorhomes is gevestigd in Neerijse – Huldenberg (Vlaams-Brabant, tussen Leuven (8 km) en Brussel (20km) en op 10 km van Overijse). We zijn gemakkelijk bereikbaar via de E40 Brussel-Luik; afrit Leuven; de E314 afrit Leuven of de E411 Brussel-Aarlen afrit Overijse. Wij zijn actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Waals-Brabant, Namen, Henegouwen en Luik.

Onze motorhomes richten zich naar de meest veeleisende klanten. Onze kwaliteit voldoet dan ook aan de hoogste eisen. Permanent wordt samen met onze leveranciers gewerkt aan innovaties en technische ontwikkelingen.

In de praktijk biedt S.Y.R Motorhomes zijn klanten een professionele approach van begin tot einde. Correcte advisering, gedetailleerde offerte, planning en volgens afspraak, efficiënte en correcte dienst naverkoop. Onze basisfilosofie (creativiteit en kwaliteit), onze “knowhow” en ervaring is voor onze klanten dé garantie voor een goede afloop van hun project.

— YVES STEENO, Eigenaar SYR motorhomes

Onze waarden

S.Y.R Motorhomes is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van jonge, goed verzorgde kwaliteitsmotorhomes (verkoop van mobilhomes).

  • Standvastig bedrijf (30 jaar samenwerking tussen LMC en SYR)
  • Grondige kennis van het product (3 jaar bij LMC gewerkt)
  • Technische bagage door jarenlange ervaring
  • Bedrijf waarop je kan terugvallen
  • Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid
  • Service, netheid en ervaring zijn onze sterkste troeven
  • Nieuwe en zeer recente wagens

Onze voordelen

Nieuwe en jonge bedrijfszekere motorhomes uitstekend verzorgd en onderhouden
Alle motorhome-toebehoren

Plaatsing toebehoren. Herstellingen van alle merken. Fijn vakwerk, korte leveringstermijnen, jarenlange ervaring, kwaliteitsvolle afwerking, uitgebreide kennis

Een greep uit ons aanbod tweedehands motorhomes: LMC, Burstner, Hymer, Carado, Concorde, Elnagh Motorhomes, …

Op vakantie! Laat je inspireren…

Een vraag aan SYR Motorhomes?

Contacteer ons via het online formulier. Nadat u dit heeft verstuurd nemen wij contact op.De persoonsgegevens die u ons meedeelt worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen en worden niet doorgegeven aan derden.