S.Y.R Motorhomes is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van jonge, goed verzorgde kwaliteitsmotorhomes (mobilhome).
S.Y.R Motorhomes is gevestigd in Neerijse (Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel) en is ook actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Waals-Brabant, Namen, Henegouwen en Luik.

√ Onze producten richten zich naar de meest veeleisende klanten.
√ Onze kwaliteit voldoet dan ook aan de hoogste eisen.

Permanent wordt samen met onze leveranciers gewerkt aan innovaties en technische ontwikkelingen.

In de praktijk biedt S.Y.R Motorhomes zijn klanten een professionele approach van begin tot einde: correcte advisering, gedetailleerde offerte, planning en volgens afspraak, efficiënte en correcte dienst naverkoop. Onze basisfilosofie (creativiteit en kwaliteit), onze “knowhow” en ervaring is voor onze klanten dé garantie voor een goede afloop van hun project.

Wilt u graag met ons samenwerken, contacteer ons vrijblijvend!

Onze jonge, goed verzorgde kwaliteitsmotorhomes

Ruime keuze aan tweedehands motorhomes

Sinds 1983 verkoop ik mijn occasies volgens hetzelfde stramien. Alles wordt in het werk gesteld om de klant een zo goed mogelijk product af te leveren. De lange levensduur en standvastigheid van mijn bedrijf in de motorhomesector bewijzen de betrouwbaarheid ervan.

De motorhome wordt voor uitlevering grondig onder handen genomen. Na een flinke poetsbeurt van interieur en exterieur worden alle apparaten op hun werking getest: het volledige watersysteem met waterpomp, kranen, dichtingen en boiler, de koelkast, verwarming, kookvuur, binnenverlichting enz. Een heel belangrijk aspect is de veiligheid en hiervoor is een volledig technisch onderhoud in de verkoopprijs inbegrepen: controle van remmen, nieuwe olie, filters, buitenverlichting, ophanging enz. U krijgt alle wettelijke documenten zoals car-pass (exacte km-stand), inschrijvingsbewijs, gelijkvormigheidsattest, keuringsbewijs en alle handleidingen van de apparaten. Ik zorg voor een diepgaande uitleg over de bediening van alle toestellen zolang tot u zich vertrouwt voelt met de werking ervan.

S.Y.R-motorhomes situeert zich in het centrum van het land tussen Leuven (8km) en Brussel (20km) en gemakkelijk bereikbaar via de E40 Brussel-Luik; afrit Leuven; de E314 afrit Leuven of de E411 Brussel-Aarlen afrit Overijse.

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Een vraag aan SYR Motorhomes?

Contacteer ons via het online formulier. Nadat u dit heeft verstuurd nemen wij contact op.

De persoonsgegevens die u ons meedeelt worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen en worden niet doorgegeven aan derden.